Oulun Sotaveteraanit ry

Vuosikokous 3.6.2020

17.06.2020

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 3.6. klo 11 keskustan seurakuntatalolla. Paikalla kokouksessa oli 17 yhdistyksen jäsentä.

Puheenjohtaja Reijo Sallinen avasi tilaisuuden toivottamalla kaikki lämpimästi tervetulleeksi. Perinteiseen tapaan pidettiin hiljainen hetki poisnukkuneille yhdistyksemme jäsenille.

Sallinen kertasi tärkeimpiä viime vuonna olleita tapahtumia, ja totesi samalla, että tälle vuodelle suunniteltuja tapahtumia on jouduttu koronakevään takia perumaan tai siirtämään myöhemmäksi.

Sallinen kertoi olleensa yhdistyksessä 13 vuotta puheenjohtajana. Työ veteraanien parissa on ollut todella antoisaa ja nyt on sopiva hetki hyvillä mielin luovuttaa puheenjohtajan tehtävä seuraajalle.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Paavo Kurttila.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Ojalehto ja jäseniksi Valter Bäckström, Veera Huttunen, Seppo Posti, Simo Manninen, Pekka Koivisto, Heikki Bäckström, Markku Holopainen ja Sampo Puoskari.

Jäsenmaksut päätettiin säilyttää entisellään eli vuoden 2020 jäsenmaksu kannattajajäsenillä on 20 euroa.

Yhdistyksen kunniajäseniksi päätettiin kutsua Matti Aitto-oja, Valter Bäckström, Matti Jutila, Jouko Korhonen, Mirja Mäkelä ja Veikko Mäkelä.

Ajankohtaista

Esikatselukuva
Vuosikokous 3.6.2020

17.06.2020

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 3.6. klo 11 keskustan seurakuntatalolla. Paikalla kokouksessa oli 17 yhdistyksen jäsentä....
Esikatselukuva
Pohjois-Pohjanmaan sotaveteraanipiirin tervehdys kansall ...

27.04.2020

Suomalaiset asiantuntijat eivät osanneet arvioida helmikuussa koronaviruksen leviämisen nopeutta ja tulevia monimuotoisia yhteiskunnallisia rajoituksia, joilla...
Esikatselukuva
Peruutuksia kevään tapahtumiin

16.03.2020

Moni maalis- ja huhtikuulle suunnitelluista tapahtumista on päädytty perumaan tai siirtämään myöhempään ajankohtaan pandemian levittyä...

Tapahtumat

Syyskuu

  • 17.9. (to) klo 10 Veteraaniseurat Aleksinkulmassa.
  • 21.9. (ma) Sotaveteraaniliiton liittopäivät Helsingissä.

Lokakuu

  • 1.10. (to) klo 10 Aamupäivä Aleksinkulmassa.
  • 15.10. (to) klo 10 Veteraaniseurat Aleksinkulmassa.