Oulun Sotaveteraanit ry

Vuosikokous 3.6.2020

17.06.2020

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 3.6. klo 11 keskustan seurakuntatalolla. Paikalla kokouksessa oli 17 yhdistyksen jäsentä.

Puheenjohtaja Reijo Sallinen avasi tilaisuuden toivottamalla kaikki lämpimästi tervetulleeksi. Perinteiseen tapaan pidettiin hiljainen hetki poisnukkuneille yhdistyksemme jäsenille.

Sallinen kertasi tärkeimpiä viime vuonna olleita tapahtumia, ja totesi samalla, että tälle vuodelle suunniteltuja tapahtumia on jouduttu koronakevään takia perumaan tai siirtämään myöhemmäksi.

Sallinen kertoi olleensa yhdistyksessä 13 vuotta puheenjohtajana. Työ veteraanien parissa on ollut todella antoisaa ja nyt on sopiva hetki hyvillä mielin luovuttaa puheenjohtajan tehtävä seuraajalle.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Paavo Kurttila.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Ojalehto ja jäseniksi Valter Bäckström, Veera Huttunen, Seppo Posti, Simo Manninen, Pekka Koivisto, Heikki Bäckström, Markku Holopainen ja Sampo Puoskari.

Jäsenmaksut päätettiin säilyttää entisellään eli vuoden 2020 jäsenmaksu kannattajajäsenillä on 20 euroa.

Yhdistyksen kunniajäseniksi päätettiin kutsua Matti Aitto-oja, Valter Bäckström, Matti Jutila, Jouko Korhonen, Mirja Mäkelä ja Veikko Mäkelä.

Ajankohtaista

Esikatselukuva
Puheenjohtajan Joulutervehdys

16.12.2020

Lähdimme päättymässä olevaan vuoteen toiveikkaina. Olimme suunnitelleet sotiemme veteraaneille, heidän läheisilleen, ystävilleen, tukijoilleen monenlaista toimintaa....
Esikatselukuva
Liittopäivän kuulumisia Helsingistä

28.09.2020

Sotaveteraaniliiton liittopäivä pidettiin Helsingin Messukeskuksessa 21.9. Järjestelyissä oli huomioitu koronapandemian tuomat varotoimenpiteet, jotta liittopäivä voitiin...
Esikatselukuva
Vuosikokous 3.6.2020

17.06.2020

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 3.6. klo 11 keskustan seurakuntatalolla. Paikalla kokouksessa oli 17 yhdistyksen jäsentä....

Tapahtumat

Helmikuu

  • 4.2. (to) klo 10 Veteraanien, puolisoitten, leskien ja tukijäsenten aamupäivä Aleksinkulmassa. Ruokailu. 
  • 18.2. (to) klo 10 Veteraaniseurat Aleksinkulmassa.